Presa din Tanzania i-a stâlcit numele președintelui Iohannis

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

În cadrul turneului pe care-l desfășoară în Africa, președintele Iohannis va vizita și Tanzania, unde va avea o întrevedere cu omologul său Samia Suluhu Hassan. Presa locală i-a greșit numele președintelui român, numele acestuia apărând scris „Iohannison” în știrile care-i anunță vizita.

Scopul vizitei lui Klaus Iohannis în Tanzania este acela de a consolida relațiile diplomatice dintre Tanzania și România. De asemenea, președinții celor două țări vor discuta despre crearea de noi zone de cooperare în sectoare precum investiții, educație, turism, sănătate și cultură, se arată într-un comunicat al Departamentului de Comunicare a Guvernului tanzanian.

La începutul întrevederii, cei doi lideri vor avea o conversație privată, apoi vor participa la discuțiile oficiale despre relațiile dintre Tanzania și România. De asemenea, Iohannis și Suluhu Hassan vor asista la semnarea Memorandumului de Înțelegere a Tanzaniei și a României în sectoarele agricultură, zootehnie, silvicultură, alimentație și probleme de salvare de urgență și discutații cu jurnaliștii.

 

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: