Skip to content
Sport

Presa franceză, gafă MONUMENTALĂ. Reacția Nadiei Comăneci spune TOTUL FOTO

Revista internaţională Marie Claire a făcut o gafă de proporții la adresa cunoscutei gimnaste, Nadia Comăneci.

Însă, Nadia Comăneci a postat pe Twitter un mesaj în care clarifică faptul că este originară din România, nu din Rusia, după o confuzie apărută în revista Marie Claire.

Astfel, într-un material de tip retrospectivă, revista internaţională Marie Claire a scris: „1976: Anul în care Nadia Comăneci, din Rusia, a devenit prima gimnastă care a obţinut nota 10 într-un concurs olimpic (…)”. Deasupra textului, revista franceză Marie Claire a postat imaginea unei gimnaste.

Ca reacţie, Nadia Comăneci a oferit clarificări prin Twitter: „Nu…, nu sunt eu…, iar eu sunt româncă”.

Nadia Comăneci avea doar 14 ani când a devenit prima gimnastă din lume care a primit nota 10 într-un concurs olimpic de gimnastică. Nadia Comăneci a obţinut în total cinci medalii olimpice de aur.

Nadia Cămăneci se află în prezent la Jocurile Olimpice de la Rio.

Ziariştii au greşit atât poza, cât şi originea Nadiei, potrivit Romaniatv.net:

nadia

 

2 comentarii la “Presa franceză, gafă MONUMENTALĂ. Reacția Nadiei Comăneci spune TOTUL FOTO

  1. Asta arata cat de superficiali sunt occidentalii…dupa ce ca nu stiu despre noi deca:t Dracula, Nadia, Hagi, le mai incurca si pe astea !

  2. nu poti fi jurnalist daca ai absolvit la fara frecventa liceul de prelucrare a lemnului si fulgilor de gasca si n-ai citit in viata ta mai mult de 6 etichete de produse de curatat obiecte de portelan ( WC si chiuvete).jurnalismul e treaba subtire, necesita creier functional si suficient „mobilat”…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *