Skip to content
Sport

Presa italiană: Ciprian Tătăruşanu, pe făraş de la AC Milan

looksport.ro
" "

AC Milan îl va aduce în vară, liber de contract, pe portarul Antonio Mirante de la AS Roma, în vârstă de 37 de ani, care va deveni goalkeeper-ul de rezervă al echipei. În aceste condiţii, unul dintre Gianluigi Donnarruma, titularul incontestabil al formaţiei în acest sezon, şi Ciprian Tătăruşanu, rezerva lui, trebuie să plece.

Până acum, Donnarumma nu a ajuns la un acord cu gruparea milaneză privind prelungirea contractului scadent în această vară, dar conducerea clubului face eforturi importante pentru a-l convinge să continue. În cazul în care Donnarruma va pleca, Milan vrea să îl transfere pe Mike Maignan (25 de ani) de la liderul Ligue 1, Lille.

" "
" "

Presa italiană, citată de HotNews, scrie că Tătăruşanu nu va rămâne în lot, ca al treilea portar, din cauza salariului ridicat, de 1,2 milioane de euro, astfel că va părăsi gruparea milaneză.

În acest sezon, fostul internaţional român a strâns doar cinci meciuri în toate competiţiile la Milan, două în Europa League, două în Cupa Italiei şi una în Serie A. Tătăruşanu, 35 de ani, a venit în septembrie 2020 la Milano, când a semnat un contract valabil până în 2023.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *