Preşedinta PE şi cea a CE au ajuns la Kfar Azza

Sursa foto: X/Roberta Metsola

Preşedinta Parlamentului European Roberta Metsola, împreună cu preşedinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen a ajuns în, vineri, în kibbutz-ul Kfar Azza, locul atacurilor teroriste, şi a precizat că Hamas nu reprezintă aspiraţiilor poporului palestinian, ci le împiedică. Ea a adăugat că brutalitatea celor de la Hamas nu poate fi niciodată justificată.

„În Kfar Azza, la locul atrocităţii şi crimei. Actele cumplite comise aici de Hamas vor ajunge în infamia globală. Cei de la Hamas sunt terorişti. Ei nu reprezintă aspiraţiile poporului palestinian, ci le împiedică. Brutalitatea lor nu poate fi niciodată justificată”, a scris Roberta Metsola, vineri, pe reţeaua X.

Preşedinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen şi cea Parlamentului European Roberta Metsola au vizitat, vineri, Israel, pentru a îşi exprima solidaritatea cu poporul israelian, în urma atacurilor teroriste ale Hamas.

La rândul ei, preşedinta Comisiei Europene a precizat că a fost în Kfar Azza, unul dintre epicentrele atrocităţilor comise de Hamas.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL