Skip to content
Sport

Preşedintele Argentinei i-a mulţumit lui Macron pentru felicitări după victoria de la CM: Ne-aţi făcut meciul greu

Preşedintele Argentinei, Alberto Fernandez, a redistribuit un mesaj de pe Twitter al omologului său francez Emmanuel Macron, în care acesta felicită Albiceleste pentru victoria de a Cupa Mondială. Fernandez spune că jucătorii Franţei le-au făcut meciul greu argentinienilor.

Dragă prietene, Emmanuel Macron. Ne-aţi făcut meciul greu, dar cea mai bună echipă a câştigat. Este o bucurie imensă în Argentina şi în toată America Latină. Suntem fericiţi şi entuziasmaţi de acest minunat triumf. Trăiască fotbalul şi prietenia dintre popoare„, a scris Fernandez.

Fernandez a discutat la telefon şi cu Vladimir Putin, preşedintele rus transmitându-i felicitări, în timp ce preşedintele argentinian a subliniat că societatea are nevoie de unitate şi pace.

Alte mesaje de felicitare i-au fost transmise de preşedintele Boliviei, Evo Morales, Narendra Modi, premierul Indiei, sau preşedintele Brazilei, Inacio Lula da Silva.

Preşedintele Argentinei nu s-a deplasat la Doha pentru finală, din motive de superstiţie, el preferând să urmească finala, la fel ca toate meciurile Albicelete de la CM, acasă, alături de familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *