Skip to content
Politică

Președintele Asociației Foștilor Deținuți Politici din România spune că Ioan Muntean nu este membru

Adevarul

Octav Bjoza, președintele Asociației Foștilor Deținuți Politici din România, a răspuns unei întrebări referitoare la cazul Ioan Muntean, cel care a făcut parte din delegaţia PSD care a mers la consultările cu Klaus Iohannis, declarând, pentru DC News, că nu cunoaşte acest caz şi, după informaţiile pe care le are, acesta nu ar fi membru al AFDPR.

Octav Bjoza, președintele Asociației Foștilor Deținuți Politici din România, a comentat, pentru DC News, asupra informaţiilor lansate în spaţiul public de către PRO TV conform cărora Ioan Muntean, cel care a făcut parte din delegaţia PSD la consultările de la Cotroceni, nu ar fi fost deţinut politic, ci deţinut de drept comun, scrie antena3.ro.

Nu cunosc acest caz iar persoanele respective (n.r. – deținuții politici prezenți la Cotroceni) nu sunt membri la AFDPR. Iulius Filip era membru la noi, iar pe ceilalţi nu îi ştim şi nu ştiu de ce, efectiv, ne-au ocolit. Nu vin pe la noi. Noi suntem cei închişi până în ’64, cu noi s-au întâmplat lucruri greu de imaginat în ziua de azi, mult mai dure decât pe vremea lui Ceauşescu când, degeaba vor unii să zică altceva, dar aveau vorbitor, aveau scrisoare, pachet, dar pe vremea noastră nu aveam absolut nimic„, a declarat Octav Bjoza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *