Președintele AUR, audiat de DGA. Ce calitate are în dosar

George Simion. INQUAM PHOTOS / GEORGE CĂLIN
Sursa Foto: INQUAM PHOTOS / GEORGE CĂLIN

Președintele AUR, George Simion, a anunțat, luni, că a fost citat de Direcția Generală Anticorupție (DGA) pentru a fi audiat.

În apariția sa publică de luni, liderul AUR s-a plâns de faptul că el și colegii săi sunt „verificați la sânge”, din cauza unei aplicații a partidului. În plus, Simion a dezvăluit că a primit și o citare la DNA. Motivul este spitalul mobil lansat de partid.

„Observ însă că în ultima perioada autoritățile manifestă un interes deosebit pentru toate cazurile care ar putea avea chiar și cea mai nevinovată tangență cu persoana mea, partidul pe care îl conduc sau cu vreunul dintre colegii noștri.

Suntem verificați la sânge pentru o vulnerabilitate informatică la aplicația partidului. Suntem controlați drastic pentru fiecare leu pe care l-am cheltuit în ultima vreme. Trebuie să dăm socoteală pentru că am lansat un spital mobil care oferă servicii medicale gratuite românilor, iar acum sunt citat într-un dosar DNA”, mai precizează Simion, citat de Fanatik.ro.

Autor

  • Susana Pletea

    Are o experiență de peste 25 de ani în presa românească. Și-a început cariera în radio, a continuat cu presă scrisă (reviste) și acum este parte din echipa PSNews. Bun comunicator, pasionată de cuvântul spus sau scris, are o aplecare spre natura umană și literatură fantastică. Pledează vinovată de curiozitate și entuziasm.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: