Skip to content
Politică

Preşedintele Biroului Electoral Dâmboviţa, confirmat pozitiv cu coronavirus

Inquam Photos / George Călin

Preşedintele la Biroul Electoral Judeţean Dâmboviţa a fost diagnosticat cu COVID-19, împreună cu subprefectul judeţului şi cu reprezentantul Autorităţii Electorale Permanente în biroul electoral al acestui judeţ. Prefectul de Dâmboviţa, al cărui test la SARS-CoV-2 a ieşit negativ, a intrat în carantină, fiind contact direct al unuia dintre cei confirmaţi, el fiind carantinat „cu locaţia declarată la sediul Prefecturii.

Preşedintele Biroul Electoral Judeţean Dâmboviţa, subprefectul judeţului şi reprezentantul Autorităţii Electorale Permanente au fost confirmaţi pozitiv cu COVID-19, în cazul celor trei Direcţia de Sănătate Publică Dâmboviţa emiţând decizii de izolare la domiciliu ca urmare a evaluării stării de sănătate şi a recomandărilor făcute de medicii de specialitate, informează Prefectura Dâmboviţa într-un comunicat dat publicităţii luni.

Prefectul judeţului Dâmboviţa, Aurelian Popa, care este contact direct conform anchetei epidemiologice, a intrat în carantină, deşi în cazul său testul pentru COVID-9 a fost negativ, scrie news.ro.

Întrucât rezultatul testului pentru prefectul judeţului Dâmboviţa a fost, Negativ dar din cadrul anchetelor epidemiologice efectuate a fost stabilită calitatea de «Contact direct» al unei persoane testate pozitiv a fost emisă decizia de carantinare cu locaţia declarată Instituţia Prefectului judeţul Dâmboviţa.  Prefectului judeţului i s-a asigurat un spaţiu corespunzător, izolat de restul personalului, spaţiu de unde îşi va desfăşura activitatea. Potrivit procedurilor operaţionale ale Direcţiei de Sănătate Publică Dâmboviţa, Prefectul judeţului va fi testat din nou în perioada imediat următoare” transmite Prefectura judeţului.

Toate deciziile de izolare sau carantinare în cadrul anchetei epidemiologice efectuate la Biroul Electoral Judeţean Dâmboviţa sunt emise pentru o perioada de 14 zile , începând cu 3 octombrie şi până pe data de 16 octombrie.Toate spaţiile unde s-au desfăşurat activităţi ale Biroului Electoral Judeţean Dâmboviţa şi birourile din cadrul Instituţiei Prefectului judeţul Dâmboviţa au fost dezinfectate, iar luni activitatea instituţiei a fost reluată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *