Skip to content
Politică

Președintele CJ Argeș, declarație halucinantă: Supărarea opoziţiei că i-am târât în judecată nu are nicio bălăbănelă FOTO (VIDEO)

Argesul Vorbeste

Preşedintele CJ Argeş, Dan Manu, a semnat cererea de introducere în cauză a următorilor consilieri: Bulf Cornel Cătălin, Drăguţoiu Dan, Iliescu Gheorghe, Jinga Valerian, Miuţescu Gheorghe Adrian, Nae Eugen, Tică Manuel, Tudor Mihail, Dima Eduard Ştefan, Postelnicescu Marius şi Vasilescu Victor Gabriel. Toţi consilieri ai opoziţiei, informează institutiilestatului.ro.

Dan Manu a explicat la Argeş TV cum stă treaba cu chemarea în judecată a consilierilor opoziţiei:

„Supărarea opoziţiei că i-am târât în judecată nu are un temei. Dacă vreţi, nici moral, nici politic, nici administrativ. N-are nicio bălăbăneală”, spune Manu.

După care explică şi de ce supărarea opoziţiei nu are nicio bălăbăneală:

„Cât de tâmpit trebuie să fiu eu, eu preşedinte de judeţ, de consiliu, că eu îmi formulez apărarea ştiind clar că ei nu sunt de acord cu mine”.

O dată a precizat că i-a târât în judecată, iar apoi că nu este tâmpit să își formuleze apărarea chemând în judecată consilierii judeţeni ai opoziţiei, care clar nu ar fi de acord cu acesta.

Consilierul județean PMP, Cătălin Bulf, a fost contactat pentru a comenta declarațiile PSD-istului Dan Manu și precizează că social-democratul ori trage la măsea ori trage pe nas.

„Domnul Manu nu numai că recunoaşte că e tâmpit, dar creează şi impresia că trage la măsea sau trage pe nas”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *