Skip to content
Politică

Președintele CJ Dâmbovița, EXCLUS din PSD. Adrian Țuțuianu critică decizia

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Daniel Comănescu, a fost exclus, sâmbătă, din PSD. Decizia a fost luată în ședinta Comitetului Executiv al organizației județene a PSD, informează Agerpres.

Președintele interimar al PSD Dâmbovița, Rovana Plumb, a susținut că Daniel Comănescu a fost exclus din cauza unor ”disfuncționalități” în activitatea acestuia. Ea i-a reproșat președintelui CJ că nu a îndeplinit mai multe promisiuni făcute la alegerile locale din 2016.

”A fost prezentat un raport în ceea ce priveşte activitatea pe care a desfăşurat-o domnul Comănescu în calitatea de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Sunt foarte multe întârzieri (…). Au fost identificate disfuncţionalităţi, obiective care nu au fost realizate şi cu care noi am venit în faţa dâmboviţenilor în alegerile locale din 2016. Toate obiectivele acestea trebuia să fie continuate, o parte realizate. Nu a informat niciodată de când a fost ales preşedinte al Consiliului Judeţean organizaţia de partid prin BPJ, al cărui membru este, care sunt progresele înregistrate sau nu la nivelul Consiliului Judeţean. Acestea sunt o parte dintre motivele care au condus la luarea acestei hotărâri de către Comitetul Executiv”, a declarat Rovana Plumb.

Liderul interimar al PSD Dâmbovița a mai precizat că îl va susține pe Alexandru Oprea la șefia Consiliului Județean, după excluderea lui Comănescu. În acest sens, pe 15 martie se va organiza o Conferinţă extraordinară de alegeri în cadrul organizației.

O reacție a venit imediat din partea fostului șef al CJ Dâmbovița Adrian Țuțuianu.

”L-au exclus pe președintele CJ Dâmbovița pentru că n-a pupat inelul de Plumb. PSD s-a transformat într-o SRL pe care vor s-o falimenteze. Pe cei care văd și înțeleg asta îi aștept lângă mine”, a scris Țuțuianu, pe Facebook.

De altfel, și Adrian Țuțuianu a fost exclus recent din PSD, trecând la PRO România, partidul condus de Victor Ponta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *