Skip to content
Ilfov

Preşedintele CJ Ilfov, Hubert Thuma: Avem datoria să ne ajutăm bunicii

Inquam Photos/Ilona Andrei

Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov, reaminteşte seniorilor de programul „Sănătatea are prioritate în Ilfov”, prin care insituţia pe care o conduce asigruă transport gratuit persoanelor de peste 65 de ani, care nu au cu ce să ajungă la spital.

Azi mă adresez seniorilor noștri, bunicilor cărora trebuie să le arătăm respectul pe care îl merită. Avem datoria să ne ajutăm bunicii cu tot ce putem. Domnilor, doamnelor, vă reamintesc de proiectul „Sănătatea are prioritate în Ilfov”! Asigurăm transport gratuit pentru persoanele de peste 65 de ani, care nu au cu ce să ajungă la spital. Programările se fac la numărul de telefon 0751.235.009. Nu e deloc simplu când esti singur, bolnav, când nu are cine să te ajute și mai ai și o grămadă de obligații financiare pe cap„, a scris preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov pe pagina sa de Facebook.

Thuma a adus în atenţie cazurile seniorilor care au apelat la acest serviciu al CJ Ilfov pentru a ajunge la o unitate sanitară.

Am avut până acum 20 de cazuri de transport la spital. Oameni cu diverse probleme de sănătate, fără bani sau mașină, care se rugau de vecini, de exemplu, să îi ajute să ajungă la medic. Noi o putem face gratis. Și cu drag. Dacă nu aveți un telefon de pe care să sunați, rugați pe cineva să ne contacteze și venim, atunci când aveți nevoie. #ilfovimpreuna”, a completat Hubert Thuma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *