Președintele CJ Brașov: Casa Naţională de Pensii Publice donează județului terenuri și clădiri

Şerban Todorică-Constantin, Președintele Consiliului Județean Braşov, a semnat contractul prin care Casa Naţională de Pensii Publice donează județului patru imobile, terenuri şi clădiri, însumând peste 33.000 de mp.

„Sunt clădiri importante pentru noi, ca administraţie publică judeţeană, deoarece în ele funcţionează Secția Pneumologie copii, Platoul tehnic, Magazia şi Compartimentul Îngrijiri Paliative adulți din cadrul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie şi Boli Infecţioase Braşov.

Îi mulţumesc pe această cale domnului preşedinte al Casei Naţionale de Pensii, Daniel Baciu, pentru promptitudinea cu care a venit în întâmpinarea solicitării noastre, care a survenit în urma aprobării de către Guvernul României a Memorandumului privind demararea măsurilor legale în vederea înscrierii unor imobile (terenuri şi clădiri) din municipiul Braşov aflate în proprietatea Casei Naţionale de Pensii Publice, în domeniul public al Consiliului Judeţean Braşov.

Până în momentul în care Spitalul Pneumo va fi relocat în totalitate în clădirea Mârzescu, vom definitiva un plan de valorificare a imobilelor de la Stejeriş, având în vedere că au nevoie de ample lucrări de reabilitare şi modernizare.

Nu ne oprim aici: continuăm demersurile începute în perioada în care domnul ministru Adrian-Ioan Veştea s-a aflat la conducerea Consiliului Judeţean şi rezolvăm problemele patrimoniale ale Judeţului Braşov!

Avem în desfăşurare proceduri la finele cărora vom include în patrimoniul judeţean şi alte imobile de interes public din municipiul Braşov.”, a precizat liberalul Şerban Todorică-Constantin.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: