Preşedintele CJ Vrancea, C. Toma, înmormântat în localitatea natală; Ciolacu și Ciucă au participat la slujbă

Sursa foto: CJ Vrancea

Peste 1.000 de persoane l-au condus, joi, pe ultimul drum pe preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea, Cătălin Dumitru Toma, care a fost înmormântat la Jariştea, localitatea sa natală.

La slujba de înmormântare oficiată de ÎPS Ciprian, Arhiepiscopul Buzăului şi Vrancei, alături de un sobor de preoţi, au participat numeroase personalităţi ale scenei politice româneşti, care au dorit să aducă un ultim omagiu colegului lor. Printre aceştia s-au numărat premierul Marcel Ciolacu şi preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, europarlamentarii Rareş Bogdan şi Robert Sighiartău, alături de mai mulţi oficiali din cadrul Guvernului, parlamentari şi membri ai Partidului Naţional Liberal.

De asemenea, au fost prezenţi la Jariştea reprezentanţi ai administraţiilor locale şi judeţene din Vrancea, dar şi sute de persoane care l-au cunoscut pe Cătălin Toma şi au dorit să îl conducă pe ultimul drum.

Cătălin Toma a decedat sâmbătă, 17 februarie, la un spital din Capitală, unde a ajuns cu o seară înainte, transferat de urgenţă de la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon” Focşani.

La începutul săptămânii trecute, pe 12 şi 13 februarie, Cătălin Toma participase, la Paris, la lucrările Biroului Congresului Puterilor Locale şi Regionale din Europa (CPLRE), în calitate de prim-vicepreşedinte al Comisiei de Guvernanţă.

Cătălin Toma a fost ales în urmă cu patru ani în funcţia de preşedinte al CJ Vrancea, când l-a învins pe social-democratul Marian Oprişan.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: