Skip to content
Politică

Președintele Comisiei de Apărare atacă protestul diasporei: Ce s-a întâmplat acolo nu este conform realităţii

Sursa Foto: Inquam Photos

Preşedintele Comisiei de Apărare din Camera Deputaţilor, social-democratul Dorel Căprar, a făcut marţi declarații referitoare la mitingul diasporei care a avut loc pe 10 august și care s-a soldat cu violențe.

Concret, Dorel Căprar este de părere că ceea ce s-a întâmplat la mitingul din 10 august “nu este conform realităţii”, iar cei care au produs violenţele nu erau români veniţi din diaspora. De asemenea, el a mai spus că sunt persoane care au participat la miting şi care agresează personalul PSD de la cabinetele parlmentare, afirmând că, dacă partidul va decide, se va organiza un alt miting, potrivit news.ro.

“Au dreptul să fie desfăşurate (proteste- n.r.) pentru că au fost aprobate, dar cred că ce s-a întâmplat acolo nu este conform realităţii. Cei care au făcut ce au făcut, în speţă persoanele turbulente, nu cred că erau manifestanţi veniţi din Diaspora. (…) Aşa cum am discutat, în şedinţa de comisie o să îi audiem pe cei implicaţi şi o să vedem exact ce spun”, a declarat Căprar.

Tot el a mai spus că sunt persoane care au participat la miting şi care vin “să agreseze personalul de la cabinetele parlamentare”.

De asemenea, acesta a spus că, dacă partidul va decide să se organizeze un alt miting pro-PSD, atunci se va organiza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *