Skip to content
Politică

Preşedintele Consiliului Județean Arad a scăpat de arestul la domiciliu

Preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Nicolae Ioţcu, a scăpat de arestul la domiciliu. Măsura a fost înlocuită de magistraţii Tribunalului Timiş cu cea a controlului judiciar. Nicolae Ioţcu nu poate însă să părasească comuna Vladimirescu, informează adevarul.ro.

În soluţia instanţei se arată că: „se înlocuieşte măsura arestului la domiciliu dispusă faţă de inculpatul I.P.N., cu măsura controlului judiciar, urmând ca legalitatea şi temeinicia măsurii controlului judiciar să fie verificate din nou, înainte de expirarea termenului de 60 de zile prevăzut de lege, respectiv data de 04.12.2015″.

" "
" "

Nicolae Ioţcu nu se poate întoarce la şefia CJA. Acesta va trebui să respecte anumite obligaţii şi anume: să nu părăsească localitatea de domiciliu faptic din Vladimirescu, judeţul Arad, decât cu încuviinţarea prealabilă a organului judiciar; să nu se apropie şi să nu comunice direct sau indirect, pe nicio cale cu alţi participanţi la comiterea infracţiunii, respectiv coinculpaţii Neculce Adrian şi Pătraşcu Alin., precum şi cu martorii din dosar D.C.I., R.G.M., P.D.O., H.C., L.N., N.Ş.F. şi T.B.D.; să nu exercite profesia, meseria sau să nu desfăşoare activitatea în exercitarea căreia a săvârşit fapta; să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte arme.

Reamintim că preşedintele CJ Arad a fost prins în flagrant luând mită 10.000 de euro, la finele lunii iulie 2015. De atunci acesta a fost arestat şi arestat la domiciliu. Ioţcu este acuzat de trafic de influenţă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *