Skip to content
Politică

Președintele deputaților juriști, reacție virulentă la Iohannis: Blochează dezvoltarea României!

b1.ro

Președintele României, Klaus Iohannis, i-a transmis joi, 10 ianuarie, două scrisori Prim-ministrului României, Vasilica-Viorica Dăncilă, referitoare la propunerile de numire în funcțiile de viceprim-ministru, ministrul dezvoltării regionale şi administrației publice și de ministru al transporturilor.

CITIȚI MAI MULTE AICI: Continuă disputa Iohannis-Guvern: șeful statului îi scrie lui Dăncilă de ce i-a respins pe Laufer și Vasilescu

În acest context, redacția PSNews.ro a luat legătura joi cu președintele Comisiei Juridice din Camera Deputaților, social-democratul Nicușor Halici. Concret, chestionat până unde se va ajunge cu acest război politic, parlamentarul a atras atenția că este vorba despre mai mult, despre blocarea dezvoltării României. Mai mult, social-democratul a precizat că Iohannis a ales să fie în campanie electorală într-un moment esențial pentru România, preluarea președinției Consiliului UE. De asemenea, Nicușor Halici a menționat că speră ca disputa legată de miniștri să se încheie pentru ca PSD să poată respecta programul de guvernare pe care și l-a asumat.

„Dincolo de război politic, mai este un război se pare din punctul meu de vedere, cel de a bloca dezvoltarea României. Bineînțeles că aici apare și o consecință din punctul de vedere al creșterii calității vieții dar și legat de capital electoral. Păcat că am început campania electorală și din ianuarie și din primele zile când trebuia să avem alte priorități cu atât mai mult cu cât mai și preluăm mâine președinția Consiliului UE. Ce semnal dăm noi europenilor?! Imaginea României este prejudiciată din păcate dar tot de români. În loc să ne apărăm de alții care nu doresc să ne dezvoltăm, să devenim egali cu ei și mă refer la alte state europene se pare că nici unii dintre români nu vor. Sper să reușim totuși să avem acei miniștri astfel încât să ne ducem la îndeplinire programul de guvernare și să ne respectăm cât mai multe din angajamentele pe care le-am luat în fața electoratului”, a declarat Nicușor Halici în exclusivitate pentru PSNews.ro.

1 comentariu la “Președintele deputaților juriști, reacție virulentă la Iohannis: Blochează dezvoltarea României!

  1. Chiar!
    Ce semnal dai tu cu clica de mafioți PSD-iști pînă în măduva oaselor,atunci cînd la cel mai important eveniment din istoria poporului român,Liviu Dracnea a ales să fugă din țară cu țiitoarea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *