Skip to content
Internațional

Preşedintele Erdogan a fost vaccinat împotriva COVID-19 în direct la televiziune

haaretz.com
" "

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a fost vaccinat împotriva COVID-19 joi seara, în direct la televiziune, relatează AFP şi Reuters, conform Agerpres.

Preşedinţia turcă a difuzat imagini în care se vede cum preşedintele turc, cu masca pe figură, primeşte o primă injecţie cu un vaccin chinez într-un spital din Ankara.

" "
" "

„Sper că campania de vaccinare va fi benefică şi că vom primi rapid cele 50 de milioane de doze necesare”, a declarat el după vaccinare. „Unii fac publicitate negativ în jurul vaccinării, dar sper că bunul simţ va prevala„, a adăugat el.

Vaccinându-se în direct la televiziune în prima zi a campaniei, Erdogan pare a încerca să-i liniştească pe turci asupra eficienţei vaccinului chinezesc care face obiectul dezbaterilor, scrie AFP.

Turcia a început joi să administreze personalului medical vaccinul produs de compania chineză Sinovac, în contextul lansării unui program naţional de vaccinare împotriva COVID-19, boală care a cauzat moartea a peste 23.000 de persoane în această ţară.

Până în prezent au fost vaccinaţi peste 200.000 de membri ai personalului medical.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *