Skip to content
Politică

Preşedintele Estoniei şi premierul Spaniei – joi, la Bucureşti. Cei doi se vor întâlni cu Klaus Iohannis

presidency.ro

Preşedintele Estoniei, Alar Karis, şi premierul Regatului Spaniei, Pedro Sanchez, se vor afla joi într-o vizită la Bucureşti.

Oficialul estonian va fi primit de preşedintele Klaus Iohannis la ora 18,00, la Palatul Cotroceni.

Cei doi şefi de stat au programate convorbiri tete-a-tete şi convorbiri oficiale, la finalul cărora vor susţine declaraţii de presă comune.

Premierul spaniol Pedro Sanchez va avea o întrevedere oficială, la ora 12,15, cu şeful Guvernului de la Bucureşti, Nicolae Ciucă, la Palatul Victoria, iar la ora 13,00 va fi primit de preşedintele Klaus Iohannis.

După convorbirile tete-a-tete şi cele oficiale, şeful statului român şi prim-ministrul Regatului Spaniei vor susţine declaraţii de presă comune, informează agerpres.ro.

4 comentarii la “Preşedintele Estoniei şi premierul Spaniei – joi, la Bucureşti. Cei doi se vor întâlni cu Klaus Iohannis

  1. @ Dacă sunteți de părere că este utilă și necesară afișarea la sediile partidelor politice a situației cotizațiilor plătite de membrii de partid, cu plătitorii de cotizații și sumele plătite, ?

  2. & Deci , „Iohanes Cuceritorul” un fel de „tartor” la „grădina cu jmecheri ai globalizării”, însă cu ,”armate adverse”, ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *