Skip to content
Politică

Președintele FRF, cercetat de DNA pentru înșelăciune și deturnare de fonduri

Facebook/ Răzvan Burleanu

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) în dosarul plângerilor penale făcute pe numele lui Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal (FRF).

Printre faptele de care este acuzat Burleanu se numără deturnarea de fonduri, înşelăciunea şi uzurparea de calităţi oficiale, informează ProSport.

Plângerile penale au fost făcute de mai mulți membri afiliați ai FRF pentru fapte pe care Burleanu le-ar fi comis în perioada 2014-2018.

Conform unor surse citate de Prosport, la Ministerul Tineretului și Sportului (MTS) ar fi ajuns mai multe cereri ale procurorilor DNA, prin care solicită detalii despre statutul juridic al FRF, situația Comitetului Executiv, precum și alte informații pentru clarificarea legalității în care s-a aflat conducerea după anul 2014.

DNA-ul nu a dorit să ofere mai multe detalii, precizând însă că este vorba despre o anchetă în curs.

„În legătură cu solicitarea dumneavoastră, vă informăm că nu vă putem da detalii sau alte amănunte în legătură cu solicitarea DNA, fiind vorba despre o cercetare în curs. Pentru alte informaţii vă rugăm să vă adresaţi parchetului respectiv“, a precizat DNA.

Puteți citi mai multe detalii AICI.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *