Președintele interimar al Camerei Deputaților, Alfred Simonis, ales Președinte al PSD Timiș

Alfred Simonis
Sursă foto: Facebook / Alfred Simonis

Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, a fost votat, sâmbătă, ca preşedinte al PSD Timiş, în urma alegerilor care au avut loc în cadrul Conferinţei Judeţene a filialei.

Alfred Simonis a fost candidat unic.

„Am lansat câteva provocări. Mă bucur că după mai mulţi ani mai grei, în final, reuşim împreună în această echipă să deblocăm marile proiecte de infrastructură ale judeţului Timiş şi ale Timişoarei”, a transmis Alfred Simonis, în declaraţia care a urmat alegerii sale în noua funcţie.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, prezent la aceste alegeri, şi-a exprimat convingerea că în anul 2024 noua echipă a social-democraţilor timişeni va aborda corect toate rândurile de alegeri.

„Sunt ferm convins că de la Timiş şi Timişoara vor veni marile surprize. Din ceea ce a spus Alfred Simonis, toate proiectele în derulare în judeţ şi în Timişoara, mai puţin stadionul ‘Dan Păltinişanu’, sunt de peste 3 miliarde de euro; o muncă de echipă, alături de ministrul Transporturilor şi ministrul Sănătăţii, pentru că aceasta este zona majorităţii proiectelor. (…)”, a spus premierul Marcel Ciolacu.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: