Preşedintele interimar al PNL Buzău, Adrian Mocanu, va candida pentru Consiliul Judeţean

Liberalii buzoieni şi-au desemnat, în urma unei şedinţe de partid, candidaţii pentru cele mai importante posturi din administraţia locală la alegerile din 9 iunie. Astfel, actualul preşedinte interimar al PNL Buzău, fostul deputat Adrian Mocanu, va candida pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Buzău, iar fostul prefect al judeţului Buzău din perioada 2017-2019, Carmen Ichim, actualmente comisar-şef al Gărzii de Mediu Buzău va intra în lupta pentru fotoliul de primar al municipiului Buzău.

Liderul interimar al PNL Buzău, Adrian Mocanu, este fiul lui Victor Mocanu, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Buzău în perioada 2004-2012. El a fost deputat timp de trei mandate, între anii 2008 şi 2020 şi a fost pe rând membru al  PSD, UNPR, PSRo, PMP şi ALDE, iar în decembrie 2023 a fost numit interimar la conducerea PNL Buzău.

Carmen Ichim a fost prefect al judeţului Buzău între anii 2017-2019, iar în anul 2020 a intenţionat să candideze pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Buzău din partea Pro-România.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL