Skip to content
Politică

Președintele Iohannis continuă șirul atacurilor la Ponta

Se pare că s-a rupt ”lanțul de iubire” dintre președintele Klaus Iohannis și premierul Victor Ponta.

Șeful statului mai lansează un atac la adresa Guvernului Ponta, prin intermediul unui mesaj transmis, vineri, pe pagina de socializare.

Citește și: S-a rupt ”lanțul de iubire” dintre Iohannis și Ponta. Declarațiile care ar putea anunța începerea războiului politic dintre cei doi

Astfel, președintele Iohannis a reiterat ideea că nu este de acord cu modificările propuse pentru Codul Penal, considerându-le niște „încercări de a slăbi puterea Justiției”.

„Modificările propuse în Parlament pentru Codul Penal sunt de natură să afecteze bunul mers al justiției. Nu sunt de acord cu aceste încercări de a slăbi puterea Justiției!”, a transmis președintele Klaus Iohannis.

3 comentarii la “Președintele Iohannis continuă șirul atacurilor la Ponta

  1. Deci Domnul Presedinte incepe sa ne arata ca in calitatea dumnealui de profesor de fizica de liceu a inceput sa dea lectii la nivel de tara in probleme de sanatate (vezi interventia asupra cardului de sanatate), de cod silvic (vezi retrimiterea la Parlament a Codului Silvic), si acum de Cod Penal. Usor usor vom constata ca apucaturile basescului nu au plecat din palatul Cotroceni. Vorba lui Tanase “Si cu asta ce-am facut!”
    Stimata Doamna Flavia Marin aveti dumneavoastra CURAJUL sa puneti intr-un articol de ziar pe doua coloane, pe o coloana ce argumente a sustinut firma Holzindustrie in interventia facutå publicå iar pe cealalta coloana argumentele Domnului Presedinte folosite in motivarea de retrimitere a Codului Silvic la Parlament. Si sa vedeti atunci cu cine tine domnul profesor de fizica de liceu. Incercati sa va analizati anumite pozitii pe care le aveti in presa, pentru ca se vede si de la peluza ca aveti partizanat. Si va asigur ca nu este in avantajul dimneavoastra. Cu mult respect!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *