Skip to content
Politică

Preşedintele Iohannis, fotografie alături de Joe Biden şi de soţia acestuia, la recepţia în onoarea celor prezenţi la Adunarea Generală ONU

administratia prezidentiala

Preşedintele Klaus Iohannis a postat pe Facebook o fotografie în care, împreună cu soţia sa, apare alături de preşedintele american Joe Biden şi de Prima doamnă Jill Biden, la recepţia oferită în onoarea şefilor de stat prezenţi la Adunarea Generală ONU.

Alături de Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, şi Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, cu prilejul recepţiei oferite, la New York, în onoarea Şefilor de delegaţii prezenţi la cea de-a 77-a sesiune a Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite”, a scris Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis se află, din 20 septembrie în SUA, unde conduce delegaţia României la segmentul la nivel înalt al celei de-a 77-a sesiuni a Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU), de la New York.

Iohannis a susţinut un discurs în plenul Adunării Generale a ONU, a participat la Summitul global dedicat securităţii alimentare şi la Transforming Education Summit, scrie news.ro.

De asemenea, la San Francisco (California) s-a întâlnit cu membri ai comunităţii româneşti şi mai are programată vineri o întâlnire cu antreprenori români din Silicon Valley.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *