Skip to content
Politică

Președintele Iohannis, invitat de liberali la mitingurile electorale din București și Iași

ebihoreanul.ro

PNL l-a invitat pe preşedintele Klaus Iohannis la mitingurile pe care le va organiza la Iaşi şi Bucureşti, liberalii dorind ca mitingul din Capitală să se desfăşoare în Piaţa Victoriei.

Ludovic Orban a declarat, luni, că liberalii i-au trimis invitaţie preşedintelui, dar încă nu au primit confirmarea participării acestuia, potrivit news.ro.

„Noi ne dorim să fie prezent şi, practic, să oferim ocazia să susţină referendumul pe care l-a declanşat şi să transmită mesaje către toţi cetăţenii români privitor la necesitatea implicării în acest referendum şi necesitatea votului în favoarea acestui referendum”, a spus liderul PNL.

„Partidul Naţional Liberal a declarat sprijinul total politic şi organizatoric pentru referendumul declanşat de preşedintele României, încă din momentul anunţării referendumului şi ca atare, oricând prezenţa preşedintelui României la evenimente ale Partidului Naţional Liberal, susţinător declarat al referendumului, este normală, firească şi de dorit”, a mai spus Orban.

Liderul PNL a precizat că liberalii doresc ca în Bucureşti mitingul să fie organizat în Piaţa Victoriei.

„O locaţie pe care ne-o dorim este Piaţa Victoriei, este  locul simbol, care, practic, după părerea noastră, este cel mai potrivit loc. Am depus o solicitare către Primăria Capitalei în conformitate cu legea. Aşteptăm să se întrunească Comisia specială care aprobă evenimente, să primim un răspuns”, a spus Ludovic Orban.

El a preciat că „va fi un miting mare, va fi un miting în care se va vedea clar susţinerea de care se bucură Preşedintele României în referendumul declanşat şi susţinerea de care se bucură Partidul Naţional Liberal”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *