Skip to content
Politică

Președintele Iohannis, mesaj cu ocazia Zilei Rezervistului Militar

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis vineri, prin consilierul de stat Mihai Șomordolea, un mesaj cu ocazia festivităților prilejuite de Ziua Rezervistului Militar, în care afirmă că Armata României este privită în prezent ca o forță de elită în NATO.

„Aniversarea, la 31 mai 2015, a Zilei Rezervistului Militar îmi oferă prilejul de a transmite respectul meu tuturor celor care au îmbrăcat, cu onoare și demnitate, haina militară sau de polițist și au jurat să-și apere țara chiar cu prețul vieții. Dumneavoastră sunteți depozitarii unor valori profesionale și experiențe de viață ce reprezintă surse de inspirație și modele de urmat pentru cei care, în activitate fiind, vă duc mai departe munca și idealurile”, afirmă șeful statului în mesaj.

El a subliniază că „Armata României este privită astăzi ca o forță de elită în NATO”.

„Acțiunile unităților participante la diverse operațiuni sunt foarte apreciate de partenerii noștri și datorită eforturilor dumneavoastră. Sunt convins că veți avea în continuare o contribuție importantă la dezvoltarea cunoașterii domeniului militar și la elaborarea analizelor geostrategice ale spațiului euroatlantic”, mai spune șeful statului.

1 comentariu la “Președintele Iohannis, mesaj cu ocazia Zilei Rezervistului Militar

  1. Deci astazi al nostru presedinte ne vorbeste despre rezervistul militar. Am inteles ca a avut si un mesaj pentru nu stiu ce biserica. E O.K. domnule presedinte. Totusi, despre cetateanul roman abuzat de catre institutiile de forta ale statului pe care cica il conduceti, care a stat 6 luni in puscarie nevinovat, respectiv doamna Rarinca, nu aveti nimic de spus ??? Chiar nimic, nimic ????? Pai atunci atat as avea de spus si eu, sa va fie rusine !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *