Skip to content
Politică

Președintele Iohannis, nou mesaj tranșant. Ce spune despre sfidarea justiției din Parlament

Președintele Klaus Iohannis a transmis, duminică seara, un nou mesaj tranșant la adresa celor care „sfidează justiția în Parlament”, pe pagina oficială de Facebook.

Șeful statului a făcut aceste precizări după ce procurorii DNA au cerut începerea urmăririi penale pe numele ministrului Finanțelor, Darius Vâlcov, într-un dosar în care acesta este acuzat de trafic de influență, dar și după ce parlamentarii au votat împotriva începerii urmăririi penale în cazul lui Laszlo Borbely.

„Traficul de influență, deturnarea banilor publici, evaziunea fiscală și alte forme de corupție de care se pot face vinovați demnitarii nu compromit numai persoanele în cauză, ci și clasa politică în general și credibilitatea instituțiilor statului în ochii cetățenilor. Am asistat recent la sfidarea justiției în Parlament în cazul Borbely. Acum, un membru al Guvernului întârzie să-și prezinte demisia de onoare, acuzat fiind de trafic de influență. Mesajul meu este unul singur: nimeni nu este mai presus de lege, iar oamenii politici au o dublă responsabilitate, să-și respecte alegătorii și să întărească, prin cinste și corectitudine, instituțiile statului.”, a scris președintele Klaus Iohannis pe pagina de Facebook.

2 comentarii la “Președintele Iohannis, nou mesaj tranșant. Ce spune despre sfidarea justiției din Parlament

  1. Da, suntem de acord Dle Presedinte! Dar ce se intimpla cu Blaga si Videanu? Sper sa nu ii mai vedem la conducere! Sa nu fie unul „mai egal decit altul”!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *