Skip to content
Politică

Președintele Iohannis va participa la „seara festivă” a liberalilor

Co-președintele Partidului Național Liberal, Alina Gorghiu, a anunţat, luni, că președintele României, Klaus Iohannis, va participa la evenimentul aniversar al liberalilor: „PNL – 140 de ani de viziune, onoare și patriotism”, dedicat marcării a 140 de ani de la înființarea formațiunii liberale.

„Da, va veni domnul președinte la eveniment. (…) Va fi seara în care PNL sărbătorește împlinirea a 140 de ani. Va fi o seară festivă pentru noi și plină de semnificație”, a declarat copreședintele PNL, potrivit româniatv.net.

În legătură cu premiul pe care ar urma să i-l ofere președintelui, Alina Gorghiu a spus: „Vă rog să așteptați, să vedeți ca toată lumea surpriza evenimentului”.

PNL a anunțat vineri, printr-un comunicat de presă, că președintele Klaus Iohannis este invitatul de onoare al concertului aniversar „PNL — 140 de ani de viziune, onoare și patriotism”, eveniment dedicat celebrării a 140 de ani de la înființarea formațiunii liberale.

Concertul aniversar face parte dintr-o serie de evenimente, grupate sub denumirea generică „Săptămâna Liberală”, organizate în perioada 19 — 24 mai, cu ocazia împlinirii a 140 de ani de la înființarea PNL, notează româniatv.net.

1 comentariu la “Președintele Iohannis va participa la „seara festivă” a liberalilor

  1. Ca sa nu mai vorbim ca este o crasa impolitete sa confirmi in locul invitatului prezenta la evenimentul pe care il organizezi, constat doar ca doamna Gorghiu are o relatie mult mai apropiata fata de Iohannis decat se lasa sa se vada prostimii. Mai pe scurt, de unde stiti, doamna Gorghiu, ca va veni presedintele Iohannis ??? V-a spus domnia sa ? Daca da, cand, unde, in ce modalitate ??? Scuze daca sunt prea multe intrebari. Stiu ca dumneavoastra sunteti obisnuita sa raspundeti la aproape una.
    Apoi, nu credeti ca istoria PNL s-a cam oprit pentru totdeauna la 139 de ani ??? Scrie in Registrul Partidelor Politice, ca vechiul si maretul cu adevarat PNL a sucombat. prin radiere ! Deci, ce sarbatoriti, madam ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *