Klaus Iohannis a convocat CSAT din cauza dronelor rusești care cad în România

Sursa foto: Facebook - Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a convocat şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, care va avea loc joi, 19 septembrie 2024, începând cu ora 13:00, la Palatul Cotroceni. Stadiul şi perspectivele conflictului din Ucraina şi Planul de înzestrare a Armatei României 2025-2034, se află pe agenda Consiliului.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a convocat şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, care va avea loc joi, 19 septembrie 2024, începând cu ora 13:00, la Palatul Cotroceni, se precizează într-un comunicat oficial.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, pe ordinea de zi a Şedinţei Consiliului sunt incluse subiecte referitoare la stadiul şi perspectivele conflictului din Ucraina în urma agresiunii ilegale şi nejustificate a Federaţiei Ruse. Implicaţii pentru România, dar şi oportunităţi oferite de noul context geopolitic pentru consolidarea Parteneriatului Strategic cu Republica Moldova.
Un alt subiect al şedinţei CSAT este asigurarea ireversibilităţii parcursului european: oportunităţi şi provocări.
CSAT va analiza şi Planul Naţional de Implementare a Pactului Civil în domeniul Politicii de Securitate şi Apărare Comună şi Planul de înzestrare a Armatei României 2025-2034.
Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: