Skip to content
Politică Puterea Știrilor Video

Președintele PNL Argeș: Sorina Matei și Emanuel Soare și-au depus candidatura la europarlamentare. Câți s-au înscris pe lista partidului

Ziarul de Arges

Președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu a fost invitat, luni, la ediția video a PSnews.ro, ”Puterea Știrilor”. În cadrul emisiunii acesta a vorbit, printre altele, și despre candidații la alegerile europarlamentare din partea filialei PNL Argeș.

Adrian Miuțescu a dezvăluit că din partea PNL Argeș, printre cei 49 de candidați de pe lista alegerilor europarlamentare, se află și Sorina Matei de la  Agenția de Protecție a Mediului și prorectorul Universității din Pitești, Emanuel Soare .

„Și-a depus candidatura o doamnă, Sorina Matei, care lucrează la Agenția de Protecție a Mediului din Argeș. E printre cei 49 care și-au depus dosarul pentru candidatură, dar și prorectorul Universității din Pitești, s-a înscris săptămâna trecută în PNL și în situația în care se mai primesc propuneri, poate fi un potențial candidat pe listele PNL-ului la europarlamentare (…) Un om tânăr, are 42 de ani, nu a făcut politică până acum” a declarat Adrian Miuțescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *