Skip to content
Politică

Preşedintele PNL Brăila a semnat moţiunea pentru susţinerea lui Ludovic Orban la un nou mandat la şefia partidului

news.ro

Preşedintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, a anunţat, miercuri seară, că a semnat moţiunea de susţinere a preşedintelui Ludovic Orban pentru un nou mandat în fruntea formaţiunii. „Partidul Naţional Liberal are nevoie de un lider care să le garanteze românilor că vom putea guverna România aşa cum le-am promis: fără baroni locali, fără contracte atribuite, fără furturi şi cumetrii în funcţii publice”, a susţinut el.

Am semnat astăzi moţiunea de susţinere a preşedintelui Ludovic Orban pentru un nou mandat în fruntea Partidului Naţional Liberal„, a afirmat Alexandru Popa.

Într-o postare pe Facebook, liderul brăilean al PNL a precizat că „acum, mai mult ca oricând, e nevoie de unitate în partid, iar Ludovic Orban este singurul politician liberal care a reuşit să intre în luptă cu PSD-ul şi să aducă Partidul Naţional Liberal acolo unde îi este locul, la GUVERNARE!„.

În aceeaşi postare, Popa a menţionat că „Partidul Naţional Liberal are nevoie de un lider care să le garanteze românilor că vom putea guverna România aşa cum le-am promis: fără baroni locali, fără contracte atribuite, fără furturi şi cumetrii în funcţii publice”.

Românii aşteaptă de la noi o creştere economică care să se resimtă în buzunarul fiecăruia, o infrastructură rutieră la standarde europene, pensii pe măsura contribuţiilor şi salarii decente. Toate aceste lucruri şi multe altele au fost asumate de preşedintele Ludovic Orban încă de pe vremea când era prim-ministru al României. Asta este ţara pe care le-am promis-o românilor, asta este ţara pe care ne-o dorim, iar Ludovic Orban se va ţine de promisiuni, aşa cum a făcut-o de fiecare dată!„, a susţinut Alexandru Popa.

1 comentariu la “Preşedintele PNL Brăila a semnat moţiunea pentru susţinerea lui Ludovic Orban la un nou mandat la şefia partidului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *