Skip to content
Politică

Preşedintele PNL Constanţa: Teodorovici s-a transformat într-un tip obedient lui Vâlcov

adevarulfinanciar.ro
" "

Preşedintele PNL Constanţa, deputatul Bogdan Huţucă, a declarat, vineri, că ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, s-a transformat după ce a ajuns în această funcţie într-un tip obedient lui Darius Vâlcov pentru care gândirea economică şi interesul României nu mai contează. Huţucă crede că Teodorovici este un om „care nu este capabil să îşi păstreze verticalitatea profesională şi are o coloană vertebrală mult prea moale.

Huţucă a spus, într-o conferinţă de presă, că îl cunoaşte foarte bine pe Eugen Teodorovici, carierele lor profesionale intersectându-se de mai multe ori.

" "
" "

Fără să vreau, sunt specialist în Eugen Teodorovici. Am lucrat cu el în Ministerul de Finanţe, era secretar de stat. A fost ministru de Finanţe când eram director general pe Cod Fiscal. L-am avut alături în Comisia buget-finanţe, el din partea PSD, eu din partea PNL. Incredibil câtă opoziţie făcea propunerilor venite din partea PSD, incredibil cât de liberal gândea şi cât de raţional din punct de vedere economic gândea. Şi odată ajuns ministru de Finanţe s-a transformat într-un tip obedient lui Vâlcov în care raţiunea, gândirea economică, argumentele economice, interesul României, nimic nu mai contează. Nu contează decât misiunea primită, ţinta trasată şi atâta„, a afirmat deputatul Bogdan Huţucă.

Liderul PNL Constanţa crede că Teodorovici nu este capabil să îşi păstreze verticalitatea profesională.

Teodorovici este un om care nu este capabil să îşi păstreze verticalitatea profesională şi are o coloană vertebrală mult prea moale. Problema lui cea mai mare este narcisismul. Asta cea mai mare problemă a domnului Teodorovici”, a mai spus liderul PNL Constanţa.

De asemenea, în cadrul conferinţei de presă, europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan a afirmat că Eugen Teodorovici a spus o fabulaţie atunci când a insinuat că el ar fi colaboratorul unor interese antieuropene.

Marţi, ministrul Finanţelor Publice a protejat paradisurile fiscale, spălătorii de bani şi evazioniştii în Consiliul Uniunii Europene. Miercuri dimineaţă eu am spus acest lucru şi am spus că românii trebuie să ştie acest lucru, după care domnia sa când a fost confruntat cu această întrebare a spus următorul lucru: Dacă eu v-aş spune că Siegfried Mureşan este colaborator al unor interese antieuropene, m-aţi crede? Domnia sa evident ştia că fabulează. A pus o întrebare retorică pentru a arăta de fapt o mare fabulaţie„, a precizat Mureşan.

Europarlamentarul a amintit şi de faptul că Teodorovici l-a jignit pe Florin Cîţu fără a avea argumente.

L-a jignit şi pe colegul nostru din Parlamentul României, pe domnul Florin Cîţu, de asemenea, fără argumente. În timp ce colegii în Parlament luptă pentru un buget mai bun, deci în loc să facă un buget bun pentru România, jigneşte politicienii opoziţiei. Partidul nostru l-a criticat şi i-a cerut demisia„, a mai transmis europarlamentarul Mureşan, informează News.ro.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *