Skip to content
Politică

Președintele PNL, decizie dură în privința mandatelor aleșilor locali

Noul președinte al PNL, Alina Gorghiu, a declarat că aleșii locali care au schimbat partidele din care fac parte în baza OUG 55/2014 își vor pierde mandatele.

„Din punctul meu de vedere, primarii care au trecut la un alt partid beneficiind de prevederile ordonanței lui Dragnea, își pierd mandatele. Trebuie să găsim o soluție pentru a clarifica aspectele sesizate de Curtea Constituțională„, a spus Alina Gorghiu, într-o conferință de presă susținută la Deva, informează dcnews.ro.

În această situație se află inclusiv primarul municipiului Deva, Petru Mărginean, prezent la conferința de presă susținută de noul co-președinte al PNL

La nivelul județului Hunedoara, de prevederile respectivei ordonanțe au beneficiat peste 60 de aleși locali, printre care și primarul Devei, cel din Șoimuș, dar și consilieri județeni și locali.

 

1 comentariu la “Președintele PNL, decizie dură în privința mandatelor aleșilor locali

  1. Din „punctu` tau de vedere „..adicatelea ….atunci cand orizontu` unui om se ingusteaza si devine un singur punct, omu` zice…asta e punctu` meu de vedere ??? Cine crezi ca „iti baga-n seama” punctu` tau de vedere ? Ca…legile tarii…in nici un caz !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *