Președintele PNL: Oamenii s-au săturat să audă promisiuni, oamenii au nevoie de împlinirea acestor angajamente

Sursa foto: Facebook / Nicolae Ionel Ciucă

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost la Piatra Neamț, unde a lansat candidații în Moldova. „Intrăm în politică și candidăm pe astfel de funcții pentru că ne dorim să facem ceva pentru cetățeni”, a spus el.

Ciucă a vizitat noul sediu al grupului de firme Autonom din Piatra Neamț. Nicolae Ciucă a fost prezent joi seara la evenimentul de lansare a candidaturii lui Andrei Carabelea la primăria municipiului Piatra Neamț.

„S-a discutat despre drumuri, Autostrada A7 și A8, un drum expres de la Piatra Neamț la Bacău, toate aceste lucruri au fost rodul viziunii și asumării guvernărilor liberale”, a declarat acesta.

Lansarea candidaturii lui Andrei Carabelea la primăria municipiului s-a făcut în sediul grupului de firme Autonom, o investiție locală care asigură locuri de muncă pentru nemțeni.

„Oamenii s-au săturat să audă promisiuni, oamenii au nevoie de împlinirea acestor angajamente. Ne asumăm o responsabilitate, nu față de noi, pentru că este ceva de onoare, dacă la sfârșit ne îndeplinim sau nu angajamentul. Intrăm în politică și candidăm pe astfel de funcții pentru că ne dorim să facem ceva pentru cetățeni”, a continuat Ciucă.

Ciucă a lăudat investițiile administrației condusă în ultimii ani de Carabelea, relația excelentă cu mediul de afaceri local și curajul unei noi candidaturi a liberalului.

„Neamțul a fost un județ care a avut o culoare politică de dreapta și sper să o aibă și de aici înainte. PNL a urmărit doar să dezvolte comunitățile, județele și țara. Toate aceste proiecte au fost generate din interior printr-o efervescență. Pentru prima oara, anul 2022, cu guvernare liberală, se întâmpla să avem o creștere economică sănătoasă. Ponderea investițiilor a fost de 2,8%, față 2,2% creștere bazată pe consum. Se poate dar pentru asta avem nevoie de asumare, de curaj, de viziune și de oameni cu care să ducem toate aceste obiective la bun sfârșit”, a continuat președintele PNL.

Ciucă a vorbit și despre faptul că diaspora trebuie să se întoarcă acasă, nu prin clișee, ci prin măsurile pe care le iau politicienii, să simtă că beneficiază de servicii publice de calitate, sistem de educație flexibil și adaptabil și servicii medicale ca în țările în care românii s-au mutat.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL