Skip to content
Politică

Președintele PPE, mesaj ferm pentru Macovei, UDMR și PNȚCD- „Să îl susțină pe Iohannis”

Preşedinte PPE, Joseph Daul, îndeamnă partidele din România care sunt membre ale formaţiunii populare europene, adică PDL, PNL, PMP, UDMR și PNȚCD, să îl susţină în turul 2 al prezidenţialelor pe Klaus Iohannis.

„În primul rând, vreau să felicit toate partidele româneşti de centru-dreapta pentru rezultatul obţinut în primul tur al alegerilor prezidenţiale, care au avut loc ieri. Ca urmare a celor întâmplate, îndemn toate partidele din România, membre PPE să-l susţină pe Klaus Iohannis pentru a câştiga alegerile de pe 16 noiembrie. Rezultatul obţinut ieri arată că Klaus Iohannis este un candidat foarte puternic şi competitiv, cu o bază solidă care-l va conduce spre succes la alegerile de peste două săptămâni. Îl felicit încă o dată şi îl asigur de tot sprijinul meu încă de pe acum”, afirmă Daul, într-un comunicat remis Mediafax.

El menţionează că apreciează şi rezultatele obţinute de ceilalţi candidaţi ai PPE —Elena Udrea de la Partidul Mişcarea Populară, Monica Macovei candidat independent şi Hunor Kelemen de la Uniunea Democratică a Maghiarilor din România.

„Reiterez importanța mobilizării alegătorilor de centru-dreapta atât în România cât și în străinătate pentru a-l sprijini pe Klaus Iohannis. De asemenea este crucial ca problemele ridicate de către candidații celorlalte partide membre PPE să fie abordate de către Klaus Iohannis în etapa finală a acestor alegeri. Valorile pentru care Klaus Iohannis și partidele noastre membre s-au luptat în această campanie sunt comune pentru toți membrii familiei noastre politice și trebuie să avem grijă ca toate aceste valori să meargă mai departe. Partidele membre PPE din România, PDL, PNL, PMP, UDMR și PNȚCD – partidele de centru – dreapta trebuie să rămână unite dacă vrem să câştigăm pe 16 noiembrie”, afirmă Daul.

1 comentariu la “Președintele PPE, mesaj ferm pentru Macovei, UDMR și PNȚCD- „Să îl susțină pe Iohannis”

  1. Devine din ce mai obositor privitul–la interventiile tot mai insistente ale acestui domn–care prin politicile promovate de PPE–a facut—ROMANIA—-COBAIUL EUROPEI . Pe cand refacerea IMPERIULUI –AUSTRO -UNGAR ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *