Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, participă împreună cu ministrul Sănătăţii la discuţiile cu sindicatul SANITAS

Marcel Ciolacu
Sursa foto: INQUAM PHOTOS / GEORGE CĂLIN

Liderul PSD, Marcel Ciolacu va participa marţi, de la ora 15.00, la discuţiile premierului Nicolae Ciucă cu sindicatul SANITAS, la întâlnire urmând să fie prezent şi ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, potrivit news.ro.

Liderii coaliţiei vor discuta cu sindicaliştii din sănătate despre nemulţumirile acestora, în condiţiile în care SANITAS a anunţat ca va face greva de avertisment în data de 8 iunie.

Surse politice susţin ca Guvernul le va propune celor din sănătate adoptarea Anexei II din Sănătate, respectiv un spor de 15% pentru turele de noapte şi de sărbători dar şi organizarea de concursuri pentru ocuparea posturilor şi acordarea de vouchere de vacanţă.

Guvernul a anunţat, marţi, de la ora 12.00, consultări ale premierului Nicolae Ciucă cu reprezentanţii sindicatelor din educaţie iar de la ora 15.00, consultări cu reprezentanţii sindicatului SANITAS.viewscnt

Autor

  • Oana Voicu

    Oana Voicu, redactor PS News. Cu o experiență de 5 ani în presa online, a terminat Facultatea de Jurnalism și Știintele Comunicării.

Citește și: