Skip to content
Republica Moldova

Președintele R. Moldova nu se desparte de Rusia nici pe pământ american: Aflat la New York, Igor Dodon a luat masa la un restaurant rusesc

Moldova 24

În cadrul vizitei sale la New York, pentru a participa la cea de-a 74-a Sesiunea a Adunării Generale a ONU, președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a căutat măcar o insuliță „de Rusie” pentru a se simți ca acasă, scrie deschide.md. Astfel, președintele împreună cu prima doamnă au preferat să ia masa la restaurantul rusesc „MariVanna”, aflat la 8 minute de mers cu mașina de la hotelul „Michelangelo” unde a fost cazată delegația prezidențială.

Solicitată de ziariștii deschide.md, purtătoarea de cuvânt a Președinției, Carmena Sterpu, a declarat că va veni mai târziu cu un răspuns la acest subiect, însă până la momentul publicării știrii aceasta nu a răspuns.

Restaurantul este popular printre rușii care locuiesc în New York și cei care vizitează orașul. Totodată, acesta este arhi-cunoscut și de către locuitorii New Yorkului care preferă bucatele autentice rusești.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *