Skip to content
Politică

Președintele Senatului dezvăluie următoarea majoritate parlamentară: PSD, ALDE și probabil…

Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului, a vorbit duminică seara, în studioul RomâniaTV, despre următoarea majoritate parlamentară care se va forma după alegerile din toamnă.

„PNL a inceput o campanie prin care sa faca PSD-ul frecventabil. Este clar ca presedintele, care si-a realizat anumite obiective, si-a instalat oamenii in pozitii importante in institutiile de forta, la serviciile secrete, vrea din toamna si Parlamentul, sa fie tot „parlamentul meu” si un guvern la fel. Pe baza situatiei actuale, PNL nu poate accede la guvenare. PNL poate ajunge la guvernare numai daca va fi o coalitie cu PSD-ul. Situatia normala este o coalitie din care sa faca parte PSD-ul care are cel mai mare scor, ALDE și probabil… nu stiu, probabil ar putea sa fie cooptat la guvernare si UDMR-ul. As putea sa-mi imaginez o astfel de formula. Se incearca gasirea unor portite pentru un guvern de larga coalitie, in care presedintele sa-si poata atinge obiectivele”, a explicat Tăriceanu.

2 comentarii la “Președintele Senatului dezvăluie următoarea majoritate parlamentară: PSD, ALDE și probabil…

  1. Presedintele nu are obiective, cel mult excursiile pot fi obiectivele lui. El nu are pareri, strategii, idei. Totul vine de la cei care conduc efectiv tara. El doar executa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *