Skip to content
Societate

Preşedintele Uniunii Naţionale a Studenţilor din România a murit la spital după ce a fost scos în stare gravă din mare, la Mamaia

Facebook

Preşedintele Uniunii Naţionale a Studenţilor din România, Vlad Dediu, în vârstă de 22 de ani, a murit pe litoral, el intrând în mare, în Mamaia, de unde a fost scos în stare gravă de mai mulţi martori, a fost resuscitat de cadrele medicale şi dus la spital în stare de inconştienţă, dar având puls. El a murit la unitatea medicală.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, echipele de intervenţie au fost solicitate sâmbătă dimineaţa în Mamaia, după ce un tânăr a intrat în mare, în zona unui club şi nu a mai ieşit. Bărbatul a fost scos din apă de mai multe persoane aflate în zona respectivă şi era în stop-cardiorespirator.

El a fost resuscitat de către echipajul medical care încadrează ambulanţa de Terapie Intensivă mobilă SMURD C şi transportat la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa, inconştient, cu puls. Bărbatul a murit sâmbătă noaptea la unitatea medicală după un stop cardio-respirator, anunță news.ro

Vlad Dediu era preşedintele Uniunii Naţionale a Studenţilor din România. Cu câteva zile în urmă el absolvise Facultatea de Navigaţie din cadrul Universităţii Politehnice Bucureşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *