Skip to content
Știri locale Vâlcea

Președintele USR Râmnicu Vâlcea, lipitor fruntaș de afișe cu Dorel Jurcan și cu PD

facebook.com

Noul președinte al Uniunii Salvați România (USR) Râmnicu Vâlcea este cvasi-anonimul Romeo Odochian. Că e cvasi – anonim n-ar fi o mare problemă. Are timp să se afirme, deși la cât de  importantă este organizația municipală ar fi fost de preferat o persoană cu mai multă notorietate. Așa cum recunoaște și USR într-un comunicat, Odochian ,, a desfășurat activitate politică în cadrul Partidului Democrat din anul 1998 până în 2001, când a demisionat din toate funcțiile deținute în acest partid. De atunci și până a se înscrie în USR, nu a mai desfășurat alte activități de natură politică.” Ni se spunea că USR nu ia oameni care au un trecut politic, doar dacă sunt cazuri excepționale.

Ce-o fi avut acest Odochian așa excepțional e greu de spus. Este adevărat că la fostul PD n-a avut o activitate politică foarte importantă. Era membrul structurii de tineret, mai precis unul dintre lipitorii de afișe preferați ai fostului senator Dorel Jurcan, pe atunci președinte al partidului. Odochian a fost și salariatul lui Jurcan ca orice tânăr frumos și liber care se respectă și cere loc de muncă de la șeful partidului. Desigur, i-a fost loial lui Jurcan pentru gestul său. Din nefericire, când a escaladat patru metri să lipească afișe cu Jurcan și PD într-o campanie electorală, Odochian a căzut rupându-și ambele picioare, scrie gazetavalceana.ro.

Comunicatul USR a venit abia azi, 12 iunie, dar face referire la un eveniment din 5 iunie. N-ar fi fost trimis nici astăzi, dacă nu ar fi existat discuții în contradictoriu pe rețelele de socializare cu privire la secretomania cu care au fost organizate alegerile. Liderii USR ar trebui să știe că viața internă a unui partid nu trebuie expusă toată, la vedere, pe Facebook sau în mass – media, dar nici ocultată așa cum practică ei acum. În fond, componența organismelor de conducere, a forurilor statutare și a altor întreceri interne sunt de interes public, întrucât din ele rezultă lista cu viitorii aleși locali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *