Skip to content
Politică

Fără penali, dar cu foşti puşcăriaşi. Președintele USR Turda, Daniel Doboș, recunoaşte că a făcut închisoare pentru dublă crimă

facebook

Liderul USR Turda, Daniel Doboș, a fost închis în trecut pentru crimă, este adevărul care a răscolit oraşul ardelean. El a recunoscut în presa locală că a omorât doi oameni în urmă cu 25 de ani, dar consideră că  nu este relevantă, perioada de detenţie.

A rezultat un mini-interviu în care Daniel Doboș recunoaște că a ucis doi oameni și că a făcut închisoare pentru acest lucru, dar (așa rezultă) nu realizează care ar fi problema de i se răscolește trecutul acum, când a decis să intre în politică. Așa cum nici noi nu pricepem care ar fi înnoirea clasei politice pe care ar putea-o face un om condamnat pentru dublă crimă. Chiar dacă, după 25 de ani, de la neferictele întâmplări, domnia sa se poate lăuda cu un cazier curat. Nu cazierul se pune în discuție, ci moralitatea faptelor.”, menționează scrie turdanews.ro, citând Ziar de Cluj.

Că Daniel Doboș (foto stânga) nu realizează gravitatea faptelor comise, rezultă din răspunsul dat la întrebarea ”câți ani ați făcut?”: ”Mult prea puțini ca să fie relevant”. TurdaNews a fost singurul organ de media local care a spus, cu subiect și predicat, că Daniel Doboș a făcut peste 15 ani de închisoare în Germania!

Problema este că nici în acest moment Daniel Doboș nu spune câtă pușcărie a făcut și nici pentru ce a fost condamnat (nu a fost misiune, nu a fost autoapărare, nu în calitate de bodyguard, în dosar menționându-se că crimele, comise în zile diferite, au fost comise cu cruzime și cu premeditare!).

Daniel Doboș este finul lui Emil Turdeanu, cel despre care se afirmă că ”face jocurile” în USR Turda. Daniel Doboș este și membru important al T9, asociație condusă de Andrei Suciu și el un apropiat al lui Doboș.

În concluzie: Daniel Doboș a recunoscut că a ucis două persoane și că a executat ani de închisoare (chiar dacă nerelevanți din punctul său de vedere), dar nu pricepe de ce se răscolește acest trecut al său.

Îi explicăm noi: faptul că prin numirea sa ca președinte al USR Turda devine persoană publică și, ca persoană publică, acest trecut devine fix public. Iar acel trecut este cel care poate să-l definească în fața alegătorilor. Alegătorii TREBUIE să știe cui își încredințează votul, mass media ESTE OBLIGATĂ să facă publice aceste detalii. În final, alegătorii vor decide dacă înnoirea clasei politce se face cu oameni cu trecut incert, chiar dacă aceștia și-au ispășit pedeapsa.”, menționează Ziar de Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *