Skip to content
Societate

Presupusul complice al lui Gheorghe Dincă îl amenință cu procesul pe Alexandru Cumpănașu după ce i-a postat fotografia pe Facebook

Epoch Times România

Mihail Zamfir, bărbatul despre care Alexandru Cumpănașu spune, cu subiect și predicat, într-un mesaj pe facebook, că ar fi complicele monstrului Gheorghe Dincă, a reacționat.

‘Complicele’ bărbatului din Caracal a sunat la asociația lui Cumpănașu – Coaliția Națională pentru Modernizarea României – și a amenințat că îl va da în judecată pe unchiul fetei, cel care a făcut aceste acuzații.

cumpanasu Facebook mihail zamfir complice gheorghe dinca

Sursă foto: Facebook

„A sunat și a amenințat că mă dă în judecată. A spus că a fost în Italia, dar că nu are nici o legătură cu Dincă”, a declarat Alexandru Cumpănașu, joi seara, la B1 TV.

Dragi romani, NU mai am nici un dubiu: Monstrul care a luat-o pe Alexandra este PROTEJATTT . NU este un singuratic psihopat. Este parte din retele de trafic de minore!!!!. Are complici in mai multe tari europene. Si multa protectie din Romania. Va rog ajutati ma sa punem presiune pe toate institutiile sa o gaseasca!!! VA ROG. ITALIA, MAREA BRITANIE SUNT DOAR 2 TARI unde monstrul impreuna cu posibil familia lui a rapit si trimis fete sarace. MOR CU EI DE GAT. Trimiteti va rog mesaje catre toate institutiile si persoanele din Romania care pot face dreptate. #112vreausatraiesc. Pun aici o poza a unui complice dovedit al acestuia cu orice risc pt ca anchetatorii nu actioneaza transparent. Daca stiti info despre acest individ va rog dati ne info!!!!!!”, a scris Cumpănașu, pe pagina sa de Facebook, postând și o poză de profil a unui individ despre care a spus că i-ar fi complice monstrului din Caracal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *