Skip to content
Economie

Preţul criptomonedei dogecoin a scăzut cu 30% după comentariile lui Elon Musk

facebook

Prețul criptomonedei dogecoin a scăzut o treime duminică, 9 mai, după ce miliardarul Elon Musk a făcut un comentariu în timpul emisiunii de divertisment Staurday Night Live.

Observatorii criptomonedelor aveau mari așteptări cu privire la ceea ce ar spune directorul executiv al Tesla, Elon Musk, în timpul discursului său de gază a celebrei emisiuni de divertisment americane Saturday Night Live.

Cu toate acestea, apariția lui Musk a avut efectul opus celui așteptat de investitori.

Acesta a prezentat-o pe mama lui, Maye, telespectatorilor, care a spus că este încântată că va primi de Ziua Mamei un cadou de la fiul ei, dar a adăugat: „Sper doar că nu este dogecoin”.

Într-o altă parte a emisiunii, Musk a fost întrebat: „Ce este dogecoinul?” El a răspuns: „Este viitorul monedei. Este un vehicul financiar de neoprit care va prelua lumea ”.

Când un membru al distribuției l-a întrebat dacă criptomoneda este o „agitație”, Musk a răspuns: „Da, este o agitație” și a râs.

Dogecoin, o criptomonedă asemănătoare bitcoinului, a scăzut cu 35% după comentariul lui Elon Musk, ajungând la 0,47 dolari, scrie antena3.ro.

Până duminică seară și-a revenit ușor, ajungând la 0,49 dolari, deși acest lucru a fost cu mult sub pragul de 0,68 dolari pe care îl atinsese înainte de weekend pe fondul interesului crescut al investitorilor.

Valoarea monedei digitale a început să scadă brusc în timpul programului, care a fost transmis pe YouTube pentru prima dată, transmite The Guardian.

Elon Musk este diagnosticat cu afecțiunea Asperger

Miliardarul Elon Musk a dezvăluit sâmbătă seară că este prima persoană cu sindromul Asperger care găzduieşte emisiunea „Saturday Night Live” de la NBC.

În deschiderea emisiunii, acesta a vorbit despre cum a postat uneori comentarii ciudate pe rețelele de socializare. „Pentru oricare persoane pe care am ofensat-o, vreau doar să spun: Am reinventat mașinile electrice și trimit oameni pe Marte într-o rachetă, ați crezut că voi fi un tip calm și normal?”

Sindromul Asperger este o tulburare din spectrul autismului. Acesta se distinge de alte tipuri de autism printr-o abilitate intelectuală mai crescută și aptitudini lingvistice mai bune, potrivit Autism Speaks.

1 comentariu la “Preţul criptomonedei dogecoin a scăzut cu 30% după comentariile lui Elon Musk

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *