Prețuri de neconceput în Vama Veche! De la stațiunea „săracilor” a ajuns Maldive de România! 

Sursa foto: Inquam Photos / Alex Nicodim

Prețurile de pe litoralul românesc sunt extrem de exagerate, iar oamenii nu au cum să nu observe acest aspect. Iată cât a cheltuit un turisy pe o simplă bere în Vama Veche. Nota de plată l-a șocat total.

Vama Veche chiar s-a schimbat! Circula în rândul nostalgicilor această vorbă, care bineînțeles făceau referire la întreaga atmosferă de care te poți bucura în stațiunea de la malul Mării Negre. Totuși, este de menționat că și prețurile practicate în localurile din celebra stațiune contribuie la acest sentiment. Odinioară, Vama Veche era cunoscută drept stațiunea cu cele mai mici prețuri, perfectă pentru tineret, pentru artiști, mai pe scurt pentru oameni care nu dispun de cine știe ce posibilități. Ei bine, această descriere nu e mai este deloc potrivită pentru realitatea anului 2024, dat fiind că prețurile au ajuns să fie mai ridicate decât în Mamaia.

Nu mai este un secret că, în ultimii ani, prețurile pe litoralul românesc au crescut semnificativ. Indiferent dacă ne referim la costurile de cazare sau la cele pentru mâncare, turiștii care aleg să-și petreacă vacanța pe malul Mării Negre trebuie să scoată din buzunare sume considerabile, comparabile cu cele pe care le-ar cheltui în străinătate.

Vama Veche rămâne destinația preferată de tinerii din România. Situată la granița cu Bulgaria, Vama Veche s-a transformat dintr-un mic sat de pescari într-o destinație vibrantă, apreciată de cei care caută o câteva zile de distracție nonconformistă. Plaja mare, petrecerile până la răsărit și muzica live sunt doar câteva dintre motivele care fac din Vama Veche un loc unic.

În ultimii ani, acest sat pescăresc a trecut printr-o modernizare rapidă, iar odată cu aceasta au apărut și creșterile de preț. „Vama nu mai e ce a fost” este expresia frecvent utilizată de cei care revin după o lungă absență și sunt dezamăgiți de schimbările întâlnite. În 2024, Vama Veche a ajuns să fie mai scumpă decât Mamaia. Indiferent dacă vorbim despre prețurile la cazare, mâncare sau șezlonguri, toate au crescut considerabil.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: