Prețurile și canicula au influențat planificarea vacanțelor de vară ale românilor

Sursa foto- pixabay

Prețurile și canicula au influențat planificarea vacanțelor de vară ale românilor, o bună parte dintre aceştia alegând să-şi programeze vacanţe mai scurte de 7 zile, potrivit unui studiu.

Cel mai recent studiu derulat de Reveal Marketing Research și-a propus să afle mai multe detalii despre cum au ales românii să își planifice vacanțele de vară anul acesta și să identifice potențialele schimbări în comportamentele acestora comparativ cu anul trecut.

56% dintre turiștii români și-au planificat vacanțele de vară anul acesta în perioada de vârf a sezonului (Iulie-August), cu 9% mai puțin comparativ cu anul trecut.

Conform rezultatelor celui mai recent studiu realizat de Reveal Marketing Research, 56% dintre turiștii români și-au planificat vacanța de vară anul acesta în perioada de vârf a sezonului (Iulie-August), procent semnificativ mai mic comparativ cu vara anului trecut (65%). În aceeași ordine de idei, 22% au ales perioada Mai-Iunie, iar 21% au ales să își planifice vacanța în Septembrie sau mai târziu.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: