Skip to content
Politică

Previziune sumbră a lui Rareș Bogdan privindu-l pe Sorin Oprescu: „ (…) Mai durează câteva săptămâni și…”

Solomon Wigler, care îndeplinește funcția de consilier personal al primarului general Sorin Oprescu, a fost reținut pentru 24 de ore de procurorii DNA, după ce a fost prins în flagrant încasând o șpagă de 25.000 de euro.

Potrivit comunicatului remis de procurorii DNA, Wigler Solomn este acuzat de infracțiuni de trafic de influență, în formă continuată, după ce în perioada mai-iunie 2012 – mai 2015, în calitate de consilier al lui Oprescu, a pretins 230.000 euro, din care a primit 204.000, de la un afacerist, pentru a interveni pe lângă funcionari din Primăria Capitalei, dar și pe lângă diverși consilieri generali. Potrivit procurorilor, consilier lui Oprescu a lăsat să se înțeleagă, în fața afaceristului de la care ar fi luat șpagă, că are influența necesară în vederea inițierii și votării unor proiecte de hotărâri.

Citește și: Se strânge lațul în jurul lui Oprescu? Procurorii au ajuns la etajul 14 al primăriei Capitalei. Ce ar fi promis ”Moni” în schimbul unor spăgi uriașe

În acest context, jurnalistul Rareș Bogdan, moderatorul emisiunii „Jocuri de putere”, a transmis, potrivit realitatea.net că „arestarea lui Solomon Wigler scoate la iveală neregulile din administraţia locală.” Jurnalistul a povestit, într-o convorbire telefonică, despre relaţia dintre consilier şi primarul general şi a adăugat, că după părerea sa, arestarea lui Wigler va avea şi alte consecinţe, mai notează sursa citată.

”Acest Solomon Wigler era un fel de alter ego, el are grijă de yachtul lui Oprescu, de proprietățile lui Oprescu, de casele lui Oprescu, e pușculița alter ego consilierul lui Oprescu. Era omul la care dacă mergeai puteai sa construiești zgârie nori între case, avea influență asupra comisiei de urbanism, asupra lui Oprescu. Moni wigler duce direct la pușculita din biroul lui Oprescu, mai durează câteva săptămâni și îl ia direct din pat pe Oprescu” , a spus Rareș Bogdan.

 

1 comentariu la “Previziune sumbră a lui Rareș Bogdan privindu-l pe Sorin Oprescu: „ (…) Mai durează câteva săptămâni și…”

  1. DD-fiind la-CRAMA DOMNEASCA–catelusul de plus al lui EMIL BOC–incearca sa se gudure–pentru ca–ALMANAHE–colectia -VANGHELIE .Pana acum la COTROCENI–e alergie la catelusi cacanii .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *