Skip to content
Politică

Previziuni devastatoare: Dragnea va fi omorât de colegii lui

Citiți în cele ce urmează despre previziunile unui lider politic, care fac referire la soarta șefului social-democraților, Liviu Dragnea.

Astfel, liderul PNL, Ludovic Orban, a afirmat joi seară, la postul de televiziune Realitatea TV, că el crede că prin deciziile pe care le ia, Liviu Dragnea va ajunge să termine „omorât de colegii lui” pentru că va face în așa fel încât PSD să nu mai ajungă niciodată la guvernare.

„În momentul de faţă, nebunul de Dragnea nu mai are niciun fel de pretext, niciun fel de motiv ca să poată să prezinte o solicitare de suspendare a preşeditelui. Nici măcar parlamentarii lui nu îl mai cred, se uită de multe ori la el ca la o trăsnaie, ca la o ciudăţenie. Părerea mea e că Dragnea va fi omorât de colegii lui, pentru că duce PSD-ul la vale şi cred că teama cea mai mare a pesediştilor este că Dragnea îi va duce la nişte scoruri atât de joase încât îi va scoate definitiv din poziţia de a mai concura vreodată pentru a forma guvernarea”, a afimat Ludovic Orban la Realitatea TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *