Skip to content
Politică

Previziunile lui Sorin Rosca Stanescu. Care sunt posibilele scenarii privind o viitoare guvernare?

Invitat in emisiunea „Dincolo de Stiri” de la Antena 3, fostul senator PNL, Sorin Rosca Stanescu, a facut o serie de previziuni cu privire la modul in care va evolua scena politica in perioada urmatoare. In conturarea scenariilor sale, Sorin Rosca Stanescu a plecat de la informatiile aparute pe surse referitoare la posibila demisie a lui Mugur Isarescu de la Banca nationala.

Astfel, jurnalistul a avansat 3 scenarii: guvern de uniune nationala, guvern de tehnocrati pana la alegeri sau guvern mixt – de tehnocrati si de uniune nationala.

Prevad plecarea lui Ponta in primul rand. Prevad fie un guvern de uniune nationala, fie un guvern de tehnocrati pana la alegeri, fie un guvern mixt – uniune nationala si tehnocrati. In acest scenariu am putea sa il avem pe Dragnea prim ministru, in masura in care nu va fi decapitat de justitie, sau pe Oprea – care e favorabil ambelor parti. Iar in formula de guvern tehnocrat pe Mugur Isarescu, care cred ca tocmai de aceea se si retrage de la BNR”.

Referitor la o posibila aparitie a lui Isarescu in fruntea unui Guvern de tehnocrati, Sorin Rosca Stanescu a spus ca „e convenabil tuturor partilor”.

De asemenea, fostul senator PNL a facut si o observatie: „dupa cum observati il exclud pe Predoiu din toate ecuatiile, pentru ca PNL nu actioneaza ca un partid, ci ca o alianta de partide”.

2 comentarii la “Previziunile lui Sorin Rosca Stanescu. Care sunt posibilele scenarii privind o viitoare guvernare?

  1. „Viziunile” tale privind politica S-AU DOVEDIT a fi …..FALSE ! Nici ca ai sa fi „agatat” si bagat la mititica n-ai….prevazut, da` uite ca s-a-ntamplat ! In consecinta….ce prevezi nu se-ntampla, iar ce nu prevezi….se-ntampla !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *