Skip to content
Politică

Prezența SURPRIZĂ a lui Adrian Năstase la Cotroceni. Silviu Mănăstire: Oare ce mesaj transmite Administrația Prezidențială?

psnews.ro

Jurnalistul de investigații Silviu Mănăstire, moderator al emisiunii Dosar de Politician, de la postul B1 TV, a reacționat într-un mesaj pe pagina personală de Facebook, după ce fostul premier Adrian Năstase s-a aflat printre invitații la recepţia de 1 Decembrie, organizată de Administraţia Prezidenţială la Palatul Cotroceni.

Este pentru prima dată când fostul lider al PSD participă la un eveniment organizat de echipa preşedintelui Iohannis.

„După ce l-a înjurat vârtos pe Iohannis în campanie, familia Năstase extinsă (tartorul bătrân) a fost invitată la petrecerea de 1 Decembrie la Cotroceni. De președintele-înjurat Iohannis. Cel mai agresiv a fost juniorul Mihnea Năstase, dedulcit la funcții publice în Guvernul Dăncilă. Oare ce mesaj transmite Administrația Prezidențială?”, scrie Silviu Mănăstire.

Năstase s-a aflat pe lista invitaților în pofida celor două condamnări penale primite. Invitarea sa este determinată de faptul că fostul lider al PSD este membru al Ordinului Național ”Steaua României”.

În anul 2002, Adrian Năstase a primit ”Steaua României” în rang de Mare Cruce, de la Ion  Iliescu, fiind vorba de cel mai înalt rang al Ordinului în afară de cel de Colan, rezervat președinților în funcție și care este decernat, de obicei, altor șefi de stat.

Potrivit legii președintele este obligat să ii invite pe toți purtătorii Ordinului. Retragerea decorației o inițiază consiliul de onoare al ordinului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *