Skip to content
Politică

Prezență-surpriză la protestul de sâmbătă: Pata de pe inimă doare cel mai mult

Prezență-supriză la protestul de sâmbătă: filosoful Mihai Șora îndeamnă cetățenii să meargă la manifestația față de coaliția de guvernare PSD-ALDE, ”dacă nu vreți să ajungem cu toții să defilăm în cap prin fața tribunei oficiale, dacă țineți la soarta voastră și a copiilor voștri”.
Postarea lui Șora de pe Facebook:
“Dear Giraffe, we have a problem!”
Dragi prieteni,
dacă nu vreți să ajungem cu toții să defilăm în cap prin fața tribunei oficiale, dacă țineți la soarta voastră și a copiilor voștri, ne vedem, în această seară, la Girafă!
P.S. Pata de pe inimă doare cel mai mult.
Acesta a adăugat ulterior:
1. Girafa este cel mai înalt mamifer, – însușire anatomică decisivă, știut fiind că doar la o anumită altitudine atmosfera devine respirabilă (și orizontul limpede).

 

2. Girafa doarme foarte puțin (întotdeauna ziua, și numai 2 ore din 24), – detaliu apreciabil: este mereu nevoie de cineva treaz în țara noastră, deoarece noaptea ca hoții.
 
3. Rețineți eroismul girafei din Piața Victoriei, lângă Muzeul Antipa, cea care de ani buni protestează pașnic sub ploi, arșiță și ninsori, în inima Bucureștiului, nu departe de clădirea guvernului (oricare ar fi el).

 

4. Când un copil de trei ani este pus să stea în cap pentru-că-guvern, totul devine posibil.

 

5. Într-o zi, s-ar putea să fim și noi (oameni adulți sau girafe) nevoiți să stăm în cap pentru-că-dictatură.

 

6. Iar atunci va fi prea târziu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *