Skip to content
Alegeri

Prezidenţiale 2019 – Tomac: Theodor Paleologu a fost cel mai bun candidat

Liderul PMP, Eugen Tomac, spune că Theodor Paleologu, candidatul partidului la alegerile prezidenţiale, a fost cel mai bun candidat şi rămâne unul dintre cei mai valoroşi români. „În mod sigur, va marca pozitiv viitorul naţiunii noastre„, afirmă Tomac.

Theodor Paleologu a fost cel mai bun candidat şi rămâne unul dintre cei mai valoroşi români. În mod sigur, va marca pozitiv viitorul naţiunii noastre. Le mulţumim tuturor românilor care au votat cu toată convingerea pentru un altfel de candidat, pentru un altfel de profil de Preşedinte. România merită o nouă şansă şi acest lucru se poate realiza doar investind în educaţie, respectându-i în mod sincer pe români, punând accentul pe performanţă şi promovând iniţiative care să fie susţinute necondiţionat pentru binele comun„, afirmă Eugen Tomac, duminică noapte, într-o postare pe Facebook.

" "

El adaugă că îi mulţumeşte lui Theodor Paleologu pentru că şi-a asumat această candidatură „prin care a promovat valori în care credem şi pe care vom continua să le promovăm neobosiţi, pentru că aceasta este singura şansă ca România să se schimbe din temelii în bine„, scrie news.ro.

Tuturor colegilor care au muncit în această campanie le sunt profund recunoscător, iar echipei de campanie coordonate de Ioana Constantin îi mulţumesc enorm pentru tot ce a făcut. Sunteţi toţi minunaţi şi continuăm împreună!”, mai spune Tomac.

 

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *